Skip to content

Mijn Werkwijze

Gratis intake gesprek
Advies mogelijkheden
Indicatie kosten
Persoonlijke juridische begeleiding

Duidelijke juridische bijstand & een scherp tarief

 

Het tarief voor mijn dienstverlening: 

€ 145,00 per uur voor particulieren en € 175,00 per uur voor bedrijven.  Dit is exclusief BTW.  

Het is mogelijk om dit scherpe tarief te hanteren omdat ik er bewust voor kies om de kosten laag te houden. Dit betekent bijvoorbeeld geen duur en statig pand op een prominente plek. Dat past niet bij mijn no-nonsense mentaliteit. Daarom breng ik  ook geen bijkomende kantoorkosten in rekening. Uiteraard investeer ik wel in kwaliteit en in de relatie met mijn cliënten.  Overigens worden bij ontslagzaken waarbij onderhandeld wordt met de werkgever, de juridische kosten van de werknemer vaak meegenomen in de onderhandelingen. Op deze wijze worden de juridische kosten van de werknemer vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door de werkgever.

Ik hou van duidelijkheid, korte lijnen en heldere communicatie. Ik vind het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Dit geldt heel praktisch voor de rekening die duidelijk gespecificeerd wordt zodat u weet hoeveel tijd aan uw zaak is besteed. Daarbij is het mogelijk een signalering te krijgen als een bepaald bedrag wordt bereikt. Daarnaast is het uiteraard belangrijk te weten waar u aan toe bent met betrekking tot de juridische bijstand. Zodat u een weloverwogen beslissing kan maken. Daarom luister ik goed, gebruik ik duidelijke taal en ben ik er voor u.

Kortom, uw wensen worden afgezet tegen uw rechtspositie om vervolgens het maximaal haalbare eruit te halen. Een minnelijke regeling heeft doorgaans de voorkeur omdat dit kosten, tijd en negatieve energie bespaart. Maar als een procedure onvermijdelijk is, sta ik u ook dan graag bij.

Rechtsbijstandsverzekering?

Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Dan kan ik u in bepaalde omstandigheden op kosten van uw verzekering bijstaan. Dit is bijvoorbeeld het geval indien namens u een (gerechtelijke) procedure gevoerd moet worden. U heeft dan de keus om u bij te laten bijstaan door een jurist naar uw eigen keuze. Ook als u het standpunt van uw rechtsbijstandsverzekeraar getoetst wilt hebben, kan een jurist van uw eigen keuze op kosten van de verzekeraar op basis van de geschillenregeling een second opinion uitvoeren. Laat u vóóraf goed informeren!

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek

Het is altijd mogelijk een afspraak te maken. Neem telefonisch contact op of laat hier uw gegevens achter voor een gratis intakegesprek.

Online Order Form