Skip to content


Herstelcoaching, lifestylecoaching en loopbaancoaching

Het beste uit jezelf halen

Werk en privé zijn steeds meer met elkaar verweven. Zakelijke ontwikkelingen kunnen gevolgen hebben voor uw persoonlijke leven en andersom. Werk verschaft een inkomen en in het meest ideale geval zorgt het voor zelfontplooiing omdat uw talenten optimaal benut worden, waardoor u ook graag en met plezier naar uw werk gaat. 

Maar wat als de omstandigheden niet (meer) zo ideaal zijn? Als u ontslagen dreigt te worden of er wordt gereorganiseerd op het werk?  Wat doet u als u ziek wordt en de re-integratie is een uitdaging geworden of als u eigenlijk iets heel anders wilt gaan doen maar u weet niet wat of hoe? Blijft u de oude en doorgaans vertrouwde weg volgen of durft u dit proces aan te gaan?  Als u dit proces aangaat,  kan het wenselijk zijn om bij zulke processen  begeleiding te krijgen. Ik ondersteun u graag met maatwerk coaching zodat u meer (werk)plezier zult ervaren. 

Coachingstrajecten 

Herstelcoaching

Binnen het speelveld van verplichtingen en rechten op het gebied van arbeidsrecht en sociaalzekerheidsrecht begeleid ik de arbeidsongeschikte werknemer, met als doel het maximale uit de persoon en de situatie te halen. Denk hier ook aan de (vermeende) niet goed functionerende werknemer. Onder omstandigheden kan de werkgever zelfs verplicht zijn coaching aan te bieden bij een niet goed functionerende werknemer.* Doorgaans betekent herstelcoaching een sneller resultaat en duidelijkheid. Hier hebben alle betrokken partijen baat bij.

Lifestylecoaching

Wat wilt u echt? Waar wordt u blij van? Zijn er belemmerende overtuigingen of patronen die u (on)bewust tegenweghouden van uw doel en wilt u dit deze overtuigingen en patronen doorbreken? Hoe kunt u op een positieve manier bereiken wat u echt wilt? Ik kijk hier graag samen met u naar zodat u volgende stappen kunt zetten in uw persoonlijke proces. Indien u een kinderwens heeft of u bent zwanger en u wilt hier graag bewust mee omgaan, ook dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Loopbaancoaching

Leeft u uw missie en passie? Wat zijn uw talenten? Staat u in uw kracht? Hoe kunt u uw talenten zo optimaal mogelijk inzetten en aan welke voorwaarden moet de werkomgeving voldoen om zo goed mogelijk –en vooral met plezier- te kunnen werken? Ik begeleid en help u hier graag bij.

Online Order Form